Heftafel schaartafel

 

Heftafels steekwagens

Verlenglepels & heftafels & overige

Heftafel

Om het sleutelen voor u een stuk gemakkelijker te maken kan een heftafel goed van pas komen. Binnen ons assortiment hebben wij verschillende heftafels voor u tegen zeer aantrekkelijke prijzen. De heftafels zijn allen van uitstekende kwaliteit en ingedeeld op de mate van belastbaarheid. Zorg er van te voren goed voor dat u helder heeft welke heftafel het meest geschikt voor u is. Mocht u vragen hierover hebben, schroom dan niet om contact met ons op te nemen.

Verlenglepels

Ook treft u op deze pagina onze verlenglepels aan die verkrijgbaar zijn in verschillende afmetingen. Verlenglepels bieden bij het vervoeren van goederen van grotere afmetingen extra steun en veiligheid en staan garant voor een verantwoord vervoer van uw goederen. Binnen ons assortiment hebben wij verlenglepels van verschillende afmetingen. Voor iedere klus of voor iedere heftruck bieden wij zo een passende oplossing.

Steekwagens, plateauwagens & magazijnwagens

Naast heftafels en verlenglepels treft u op deze pagina ook een overzicht van onze steekwagens en plateauwagens aan.  Tevens hebben we enkele magazijnwagens binnen ons assortiment. Bij al onze artikelen stellen wij een goede verhouding tussen prijs en kwaliteit voorop. U wilt immers niet te veel betalen, maar wilt wel verlenglepels, een heftafel of een ander product waar u van op aan kunt. Veenstra Techniek draagt hier zorg voor.


Product vergelijk (0)


Heftafel schaartafel 136 Kg.

Heftafel schaartafel 136 Kg.

Heftafel schaartafel 136 Kg.Heftafels zijn uitgevoerd met polyurethaan wielen,die geremd kunnen word..

199,00€ Excl. BTW: 164,46€

Heftafel schaartafel 500 Kg.

Heftafel schaartafel 500 Kg.

Heftafel schaartafel 500 Kg.Max gewicht 500 KgBladmaat: 815 x 500 mmMin Hoogte: 280 mmMax Hoogt..

329,00€ Excl. BTW: 271,90€

Heftafel schaartafel 1000 Kg.

Heftafel schaartafel 1000 Kg.

Heftafel schaartafel 1000 Kg.Uitvoering: -Enkele schaar -Capaciteit 1000kg -Min. hoog..

587,00€ Excl. BTW: 485,12€

Weergeven 1 t/m 3 van in totaal 3