Airpress compressor

Airpress compressoren

Airpress levert een breed programma compressoren hierbij valt te denken aan zuigercompressoren en schroefcompressoren. Afhankelijk van de vraag naar perslucht zal er een compressor worden aangeschaft. Hierbij zal er rekening gehouden moeten worden met de hoeveelheid lucht per minuut, de werkdruk en de constante luchtvraag. Airpress heeft een lijn zuigercompressoren welke geschikt is voor particuliergebruik, semiprofessioneel gebruik en industrieel gebruik.

Het Airpress compressorprogramma bestaat uit compressoren welke voor de gehele markt geschikt is, er zijn compressoren voor de bouw en industrie, maar ook voor de particulier is er een ruime keuze.

Een zuigercompressor koelt zijn pomp afhankelijk van het model via het vliegwiel welke op de pomp zit, er wordt namelijk omgevingslucht langs de cilinder geventileerd. Bij de andere modellen zuigercompressor word de lucht vanaf de elektromotor via de beschermkap langs de cilinder geleid. Deze koeling is niet voldoende om een zuigercompressor continu te laten draaien. Het Airpress programma bestaat uit een zuigercompressorpompen welke oliehoudend of olievrij zijn dit is  afhankelijk van gebruik en toepassing van de perslucht.

Airpress levert zuigercompressoren welken op lichtnet spanning of op krachtsroomspanning aangesloten worden. De Airpress  de hobby en semi professionele compressoren zijn verplaatsbaar door de wielen en de duwbeugel welke op de  compressoren  zitten. Daarnaast zijn de Airpress industriële compressoren de K-serie gebouwd voor een stationaire opstelling dit zijn ongedempte compressoren en produceren veel lawaai. Airpress heft een complet lijn geluid gedempte zuigercompressoren in het programma welken geruisloos in een werkplaats draaien.

Airpress compressoren kenmerken zich door een hoog afwerkingsniveau en een hoge bedrijfszekerheid. In onze webshop treft u een breed assortiment aan waaruit u uw keuze kunt maken. Hieronder vermelden we enkele van onze meest gangbare en meest verkochte types. Bent u op zoek naar een ander model of wilt u meer informatie over één van onze apparaten? Neem dan gerust contact op. Dat kan via e-mail, maar u kunt ons ook even bellen.

Onze meest verkochte modellen:

Airpress compressor HL 360-50 Compact

Airpress compressor HL 425-50Verfijnd zoeken

Product vergelijk (0)


Airpress olievrije compressor H 215-6

Airpress olievrije compressor H 215-6

Airpress olievrije compressor H 215-6*Olievrije compressor*Voorzien van reduceerventiel*Compact en l..

119,00€ Excl. BTW: 98,35€

Weergeven 1 t/m 1 van in totaal 1