Stalventilator wandventilator blazend model

Axiale ventilator

Stalventilatoren of wandventilatoren zijn er in twee modellen dit is namelijk zuigend en blazend. Als een axiale ventilator wordt geplaats in een ruimte komt de elektromotor aan de binnenzijde de vorm van de bladen bepaald de luchtstroom. Bij een blazende ventilator  is de stroom richting van de lucht van buiten naar binnen.

Wandventilatoren kennen veel toepassingen veelal worden ze gebruikt in de industrie voor warmte afvoer, horeca als rookafvoer ventilator en in de landbouw als stalventilator. Wij leveren een breed gamma aan wandventilatoren welken voor al deze doeleinden geschikt zijn. Ook worden onze ventilatoren veelvuldig toegepast binnen serverruimtes waar koeling van de apparatuur tevens van het hoogste belang is.

Bekijk ons assortiment en bepaal welk model en welk type ventilator u nodig heeft. Komt u er niet uit, omdat u niet weet welk type u nodig heeft? Neem dan even contact met ons op en wij kijken samen met u welke stalventilator of wandventilator het meest geschikt is voor uw situatie.


Er zijn geen producten in deze categorie.